Schuifdeurkasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Schuifdeurkasten

Bent u op zoek naar schuifdeurkasten voor op uw kantoor? Dan bent u bij Oudholland kantoormeubelen aan het juiste adres. Bij Oudholland vindt u schuifdeurkasten in verschillende modellen en maten.

Schuifdeurkasten Slide & Go

Wij hebben schuifdeurkasten uit de Slide & Go serie. Schuifdeurkasten uit deze serie zijn voorzien van een hoogwaardige techniek voor soepel en fluisterstil lopende schuifdeuren. Dit komt door de geluidsabsorberende akoestische schuifdeuren. Wel zo prettig als u op een kantoor werkt met meerdere mensen die regelmatig de kast openen. Daar wilt u tenslotte geen overlast van wanneer u rustig aan het werk bent. De schuifdeurkasten uit de Slide & Go serie zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar en altijd uit voorraad leverbaar.

Buroflex schuifdeurkasten

Naast de Slide & Go serie verkoopt Oudholland ook Buroflex schuifdeurkasten. Deze metalen schuifdeurkast kunt u naar wens samenstellen. Wilt u een grijze, witte of zwarte schuifdeurkast? U bepaalt het zelf. Bovendien kunt u voor het topblad kiezen uit zes verschillende kleuren. De Buroflex schuifdeurkasten zijn voorzien van legborden en sloten.

Schuifdeurkasten met perfo deuren

Bent u specifiek op zoek naar schuifdeurkasten met perfo deuren? Dat zit u bij ons ook goed. Wij hebben verschillende schuifdeurkasten met perfo deuren. Daarnaast hebben we ook akoestische schuifdeurkasten.

Schuifdeurkast kopen?

Een schuifdeurkast kopen gaat heel eenvoudig via onze webshop. Weet u nog niet welke schuifdeurkast het meest geschikt is voor op uw kantoor? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel gerust voor advies naar 0525 – 68 23 61.