Roldeurkasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Roldeurkasten

Roldeurkasten zijn op ieder kantoor wel te vinden. In een roldeurkast kunt u al uw ordners netjes en veilig opbergen.

Roldeurkast met hangmappenframe

Bij Oudholland kunt u ook een hangmappenframe aanschaven voor in uw roldeurkast. Ideaal voor belangrijke documenten. U schuift het frame gemakkelijk naar buiten zodat u er gemakkelijk bij kunt. Alle documenten zijn overzichtelijk in mapjes verdeeld.

Uitrekbare raadpleegplank in roldeurkast

Een uitrekbare raadpleegplank, ook wel een legbord, is een fijne toevoeging in een roldeurkast. Zo kunt u gemakkelijk een map openen om bijvoorbeeld even een aantekening te maken. Deze uitrekbare raadpleegplank is alleen te monteren in een model NL roldeurkast van 120cm breed. Het uitrekbare legbord is beschikbaar in de kleur antraciet.

Uitrekbare opberglade in roldeurkast

In een roldeurkast kan een uitrekbare opberglade ook toegevoegd worden. Ook hierbij geldt dat deze uitrekbare opberglade alleen te monteren is in een model NL roldeurkast van 120cm breed. De kleur van de opberglade is antraciet.

Extra legborden in roldeurkast

In een roldeurkast kunt u zoveel legborden plaatsen als u wilt. Wilt u geen ordners of dozen in de roldeurkast zetten, maar bijvoorbeeld kleine kantoorbenodigdheden, dan kunt u gemakkelijk nieuwe legborden toevoegen. In de binnenkant van de roldeurkasten ziet u zowel rechts als links een hele rij gaatjes waarin een legbord geplaatst kan worden. Zo kunt u helemaal zelf bepalen op welke hoogtes u een legbord wilt plaatsen. De legborden zijn in vijf verschillende kleuren beschikbaar.

Roldeurkast kopen?

Bij Oudholland vindt u roldeurkasten in verschillende modellen en maten. Er zit ongetwijfeld een roldeurkast tussen die perfect op uw kantoor past. Via onze webshop bestelt u eenvoudig uw gewenste roldeurkast. Wilt u meer informatie over onze roldeurkasten? Bel dan met het telefoonnummer 0525 – 68 23 61, wij helpen u graag.