Kluizen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Binnen elk bedrijf zijn belangrijke documenten en materialen aanwezig waaronder contracten, eigendomsbewijzen en tekeningen. Documenten die van belang zijn voor de bedrijfsvoering. Deze dien je daarom veilig op te bergen en te beschermen tegen brand en inbraak. Kluizen zijn daarom ideaal voor op kantoor.

Brandwerende kluizen

Bij Oudholland vind je kluizen in alle soorten en maten. Tevens verkopen wij brandwerende kluizen. Papier verbrandt al bij een temperatuur van slechts 170°C. Bij een standaardbrand loopt de temperatuur binnen 1 uur al snel op naar circa 925°C. Onze Sistec documentsafes kluizen beschermen al je documenten tegen brand en inbraak. Wij bieden een compleet assortiment Sistec kluizen aan.

Ook de Salvus kluizen zijn speciaal ontworpen om uw waardevolle zaken en documenten te beschermen tegen brand. Deze kluizen bieden maar liefst 60 minuten gecertificeerde brandwerendheid. Salvus combineert deze brandwerendheid met een functioneel, elegant design van de kluis en is afgewerkt in een mooie antraciet kleurstelling. Je vindt diverse kluizen van Salvus in ons assortiment.

Privekluis

Wil je een privekluis op je kantoor? Dan kun je kiezen uit een standaard privekluis, maar we bieden ook elektronische privekluizen aan. De privekluizen beschermen je waardevolle eigendommen en documenten tegen inbraak en brand. De elektronische privekluizen verkopen wij ook als set in diverse maten.

Sleutelkast

Voor alle sleutels die in een bedrijf gebruikt worden, hebben wij ook een veilige plek, namelijk een sleutelkast. Hierin kunnen alle sleutels veilig opgeborgen worden. Onze sleutelkasten zijn voorzien van muurverankering en kun je daarom eenvoudig bevestigen aan de muur. Wij hebben sleutelkasten met 20, 30, 40 en 50 haken.

Kluizen kopen?

Wil je kluizen kopen voor je bedrijf? In ons ruime assortiment kluizen vind je zeker de ideale kluis voor op jouw kantoor. Heb je vragen over onze kluizen of wil je graag advies? Bel gerust naar 0525 - 68 23 61. Wij helpen je graag.