Flex 3 PRO

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Flex 3 PRO

De Flex 3 PRO met een zit-stahoogte van 65 tot 130 cm kenmerkt zich door haar zeer stevige ladderframe en gesloten stille motoren rechtstreeks op de kolompoot. Het is belangrijk dat uw bureau zelfs in hoogste positie stabiel blijft, en juist daar onderscheidt de Flex 3 PRO zich. Middels de slimme elektronica kunt u de minimale en maximale hoogte eenvoudig zelf instellen. De dynamische belasting van de Flex 3 PRO is 100 kilogram, met een bijzonder laag standby stroomverbruik van minder dan 0,3 watt. Standaard is de tafel voorzien van een zwarte up/down touch schakelaar met slow start/stop. Flex 3 PRO is leverbaar als enkele of duo-benchwerkplek in diverse maten, uitvoeringen en kleuren.

Flex 3 PRO Wang

Uw Flex 3 PRO met prachtige zit-sta wangpoot geeft uw kantoor een rustige en verzorgde uitstraling. Niet alleen mooi maar ook zeer praktisch. Camoufleert zaken als uw prullenbak, CPU of ladenblok. De zware metalen wangenpoot met ingebouwde modulaire kolom heeft een dikte van 10 cm en is uit voorraad leverbaar in diverse kleuren en maatvoeringen. Standaard voorzien van een zwarte up/down touch schakelaar met slow start/stop. Middels de slimme elektronica kunt u de minimale en maximale hoogte zelf instellen. De dynamische belasting van de Flex 3 PRO wang is 100 kilogram, met een standby stroomverbruik van minder dan 0,3 watt.

Flex 3 PRO Bench

De Flex 3 PRO bench met een zit-stahoogte van 65 tot 130 cm heeft een traverse-vrij H-frame voor 2 hoogte verstelbare werkplekken met optimale bewegingsvrijheid. Het duo-onderstel is voorzien van een dubbel ladderframe en gesloten motor-units rechtstreeks op de kolompoot, extra stil en zeer stabiel. PRO bench is uitgevoerd met modulaire zit-sta kolommen die tevens geschikt zijn voor de Flex wangenpoot. Flex 3 PRO is voorzien van slimme OMT elektronica, waarmee u de minimale en maximale hoogte eenvoudig zelf kunt instellen. De dynamische belasting is 100 kilogram, met een standby stroomverbruik van minder dan 0,3 watt. Standaard met zwarte up/down touch schakelaar en slow start/stop.

 Flex 3 PRO Bench Wang

Traverse-vrij wangenframe met optimale bewegingsvrijheid en een zit- stahoogte van 65 tot 130 cm. Flex 3 PRO bench wang is een duowerkplek met een dubbel ladderframe en gesloten motor-units rechtstreeks op de kolompoot, extra stil en zeer stabiel. De 10 cm dikke metalen wang is leverbaar in diverse maatvoeringen en kleuren. Flex 3 PRO bench wang is uitgevoerd met modulair zit-sta kolommen die tevens geschikt zijn voor de Flex PRO H-poot. Met de slimme OMT elektronica kunt u eenvoudig zelf de minimale en maximale hoogte instellen. De dynamische belasting is 100 kilogram, met een standby stroomverbruik van minder dan 0,3 watt. Standaard voorzien van en zwarte up/down touch schakelaar met slow start/stop.