Scheidingswanden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Op veel kantoren staan scheidingswanden, ook wel bureauschermen of scheidingswand bureau genoemd, tussen bureaus. Deze zijn ideaal om geconcentreerd te kunnen blijven werken. Op kantoren zitten medewerkers namelijk vaak tegenover of naast elkaar en daardoor raken ze snel afgeleid. U ziet steeds wat uw collega doet en deelt het bureau met elkaar. Akoestische scheidingswanden zijn in dit geval ideaal.

Werkplek afschermen met bureau scheidingswand

Door bureau scheidingswanden te plaatsen bent u minder snel afgeleid en heeft u uw eigen ruimte op het bureau. U creëert als het ware uw persoonlijke ruimte waar u in alle rust kunt werken. Ook hoeft u niet tegen alle objecten aan te kijken op het bureau van uw collega. Kies voor een bureau scheidingswand en ervaar zelf de voordelen. Het zijn akoestische schermen voor op uw bureau.

Akoestische scheidingswanden en bureauschermen

Wist u dat wij ook akoestische scheidingswanden en bureauschermen verkopen? Deze akoestische wanden en bureauschermen zijn geluiddempend en van hoge kwaliteit. Zo hebben de medewerkers op kantoor minder last van de (telefonische) gesprekken die gevoerd worden. Hierdoor kan het personeel zich beter concentreren. Met een scheidingswand bureau werkt uw personeel dus efficiënter.

Breed assortiment afscheidingswanden

Bij Oudholland vindt u een breed assortiment aan afscheidingswanden, bureauschermen, privacypanelen. preventieschermen en akoestische wanden. De scheidingswanden zijn in diverse maten en kleuren beschikbaar. Het verschilt per type product of het op voorraad is of dat het alleen op bestelling leverbaar is.

Scheidingwanden corona

Zoekt u corona scheidingswanden voor op uw kantoor? De afscheidingwanden van Oudholland zijn geschikt ter preventie van corona. Deze kantoor scheidingwanden kunt u plaatsen op kantoren of in ruimtes, om plekken af te schermen. De scheidingswanden kunnen ook geplaatst worden tussen bureaus in, zogenoemde bureauschermen. In ons assortiment vindt u speciale (dubbelwandige) preventieschermen voor op bureaus of bijvoorbeeld een balie.

Kantoor scheidingswanden kopen?

Oudholland is specialist op het gebied van (akoestische) scheidingswanden. Wij adviseren u daarom graag over deze producten om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Bel voor vragen of advies gerust naar 0525 - 68 23 61.