Folderhouders

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Folderhouders

Wij leveren folderhouders in verschillende vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een folderhouder a4 formaat, om uw drukwerk en tijdschriften op een centrale plek in het kantoor zichtbaar te maken. Een folderhouder a5 formaat kunt u gebruiken voor folders en flyers of tafelbrochures. Plaats de wandfolderhouder op een lege, goed zichtbare muur, bijvoorbeeld de ingang van het kantoor, voor een professionele uitstraling. Absoluut noodzakelijk voor ieder bedrijf dat hun merk en huisstijl wil uitdragen. Onze folderhouders zijn ook uitermate geschikt voor (verkoop)balies. Door een folderhouder in het bedrijf te plaatsen, zorgt u ervoor dat klanten en gasten makkelijk informatie kunnen vinden over uw bedrijf of bezigheden. Presenteer uw informatie in onze stijlvolle en gemakkelijke displays.

Folderdisplay? Folderhouder? Folderstandaard?

Op zoek naar folderbakjes, wandfolderhouders, of een folderstandaard? Een folderhouder heeft veel verschillende namen, maar heeft als belangrijkste eigenschap dat het op een smaakvolle en duidelijke manier de juiste informatie naar voren brengt. Het is mogelijk een folderdisplay aan de wand te bevestigen (wandfolderhouder), neer te zetten op de grond (folderstandaard) of een kleinere variant op een bureau of balie te plaatsen (folderbakje of folderhouder). Wij leveren folderdisplays van het merk Kerkmann, wat betekent dat de folderdisplays van goede en stevige kwaliteit zijn.

De mogelijkheden

Wij leveren een goede selectie folderhouders en folderdisplays. Gebruik deze om folders en flyers rechtop neer te zetten voor een overzichtelijke presentatie. De kijker zal direct zien welke informatie wordt gepresenteerd. Ideaal voor op kantoor, maar ook in wachtkamers of op beurzen zijn onze folderhouders perfect te gebruiken. Voor meer ruimte en overzicht. Onze folderhouders zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Wij hebben niet uitsluitend folderhouders voor a4 of a5 formaat; ook folder en brochures van andere afmetingen zijn makkelijk in onze folderdisplays te plaatsen. De folderhouders zijn stuk voor stuk voorzien van een luxe afwerking, voor een professionele uitstraling. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.