CPU houders

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

  • TH02

    TH02

    € 75,00 Excl. BTW € 90,75 Incl. BTW
  • TH02 Thinclient

    TH02 Thinclient

    € 75,00 Excl. BTW € 90,75 Incl. BTW

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

CPU houders

CPU houders, ook wel computer beugel, pc houder of pc beugel genoemd. Tegenwoordig werken we steeds meer thuis. Zit u nu aan uw bureau? Als u eens om u heen kijkt, heeft u dan wel genoeg ruimte? Staat de computer op de grond of op het bureau? Hetzelfde geldt natuurlijk voor werken op kantoor, heeft u een goede werkplek of neemt de computer veel ruimte in beslag? Het is niet alleen prettig, maar ook belangrijk om een fijne en functionele werkplek te hebben. Onze pc beugels voor onder het bureau zorgen ervoor dat de computer in elk geval niet meer in de weg staat. U monteert onze pc houder onder je bureau voor meer beenruimte en daardoor een betere zitplek.

PC houders in ons assortiment

Onze computer beugels zijn functioneel en eenvoudig te bedienen. Wie een pc beugel voor onder het bureau nodig heeft kan met onze CPU houders goed uit de voeten. Ze zijn namelijk geschikt voor de meest gangbare maten en makkelijk te monteren. Wij leveren bij ieder model schroeven, zodat u niet voor een verassing komt te staan wanneer u de beugel in huis heeft. Mag het behalve functioneel ook een beetje mooi eruit zien? Wij leveren onze CPU houders in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk de breedte en hoogte in te stellen. Per artikel staat aangegeven wat het maximale draagvermogen is.

CPU houders voor elk bureau

Een pc beugel onder je bureau is, ondanks dat dit wat minder voor de hand ligt, ook van belang voor een ergonomisch verantwoorde werkplek. De ruimte onder het bureau kan flink belemmerd worden door een computer kast. Door onze beugels onder het bureau te hangen, kan de computer aan de kant en kunt u lekkerder zitten. Wij hebben CPU houders in verschillende maten en zelfs een draaibare CPU houder in ons assortiment. Neem gerust een kijkje tussen de mogelijkheden. Heeft u eerst nog een vraag? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.