Flex 3 elektrisch Zit/Sta bureau met hoek-opstelling

Flex 3 elektrisch Zit/Sta bureau met hoek-opstelling

Elektrisch verstelbaar hoekbureau Flex 3 met handige hoek-aanbouw opstelling. Het in hoogte verstelbare onderstel is dankzij de korte bladdrager en teen geschikt voor aanbouwbladen van 60 cm diep en tot een lengte van 120 cm.

Dit zit-sta bureau is voorzien van melamine bladen die in 16 kleuren leverbaar zijn. 7 kleuren zijn uit voorraad leverbaar, de overige kleuren op bestelling.

Specificaties:

 • In hoogte verstelbaar 65-125 cm
 • Dynamische belastbaarheid 75 kg
 • Voorzien van zwart up/down touch schakelaar met slow start/stop
 • Uitgevoerd met zeer duurzame en stille Bosch motoren
 • Inclusief koppelplaatjes

.

 • Wit
 • Zwart
 • Aluminium
€ 1.174,00 Excl. BTW € 1.420,54 Incl. BTW
Meerdere aantallen nodig?

Kantoormeubelen bestellen bij Oudholland

 • Groot assortiment, meer dan 2500 producten
 • Snelle levertijd en service
 • Kantoormeubilair altijd gemonteerd geleverd.
 • Vrijblijvend en gratis advies
 • Gratis* geleverd door heel NL, vaste wal.
Productbeschrijving

Details

Flex 3 elektrisch zit/sta bureau met hoek-opstelling

Een belangrijk onderdeel van prettig werken, is het bureau. Een bureau op maat zorgt ervoor dat u prettiger en efficiënter werkt. Daarom heeft Oudholland, specialist op het gebied van kantoormeubelen, een uitgebreid aanbod aan bureaus. Ook de bureaus van Flex hebben wij in ons assortiment, waaronder het Flex 3 elektrisch zit/sta bureau met hoek-opstelling.

Ergonomisch werken

Met het Flex 3 elektronisch zit/sta bureau met hoek-opstelling werkt u ergonomisch. Door zittend werken af te wisselen met staand werken, bent u gezond aan het werk. Verder zorgt deze afwisseling ervoor dat de concentratie langer behouden blijft en dat klachten die ontstaan van lang zitten, wegblijven.

Meer ruimte

Door de hoekopstelling van het Flex 3 elektrisch zit/sta bureau heeft u meer werkruimte, zonder dat u heel veel ruimte in uw kantoor kwijt bent. Het aanbouwgedeelte is in verschillende groottes beschikbaar. Deze groottes zijn 60 bij 60 centimeter, 60 bij 100 centimeter en 60 bij 120 centimeter. Het rechte gedeelte van het bureau is ook in diverse maten verkrijgbaar, deze lopen uit van 120 bij 80 en 200 bij 100 centimeter. U kunt een overzicht van alle maten vinden in de maattabel.

Specificaties

De Flex 3 is in hoogte verstelbaar tussen de 65 en 125 centimeter, het veranderen van hoogte gaat elektrisch door de duurzame en stille motoren van het merk Bosch. Met de schakelaar bedient u het bureau eenvoudig. De dynamische belastbaarheid van dit bureau is 75 kilo. Het bureau is verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt zowel de kleur van het werkblad als de kleur van het frame zelf uitkiezen. Er zijn 16 verschillende bladkleuren mogelijk, waarvan 7 kleuren uit voorraad leverbaar zijn. De drie frame-kleuren waar u uit kunt kiezen, zijn de kleuren wit, aluminium en zwart.

Flex 3 elektrisch zit/sta bureau met hoek-opstelling bij Oudholland

Bent u op zoek naar het Flex 3 elektrisch zit/sta bureau met hoek-opstelling? Dan bent u bij Oudholland op de juiste plek. U kunt het bureau direct bestellen via onze website, maar voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Ook kunt u langskomen bij ons in de showroom als u ons assortiment liever eerst in het echt ziet. Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg. Wanneer u het Flex 3 elektrisch zit/sta bureau met hoek-opstelling bij Oudholland aanschaft, leveren en monteren wij het bureau ook voor u. Verder lichten wij graag toe op welke hoogte u het bureau het best af kunt stellen.

Misschien ook interessant: